BéKSZI tanulók Észtországban

BéKSZI tanulók Észtországban

Két cukrász és egy szakács végzős diákja járt szakmai gyakorlaton az észtországi Paide városában.
Jó ütemben halad a beiskolázás

Jó ütemben halad a beiskolázás

A várakozásoknak megfelelően alakult az idei beiskolázás a BÉKSZI-ben.
A BÉKSZI diákjai kirándultak Erdélyben

A BÉKSZI diákjai kirándultak Erdélyben

24 fős BÉKSZI-s delegáció vehetett részt egy kiránduláson Erdélyben.

Program hírek

a megszokott remek hangulat maradt az új helyszínen is

a megszokott remek hangulat maradt az új helyszínen is

Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány február 21-én rendezte meg a hagyományos bálját. A program megszervezésében, az előkészületekben a több éves rutin magabiztossága kissé alább hagyott, hiszen most először vártuk a vendégeket az iskola új épületébe. Szinte az első bálozó izgalmával készült az intézmény minden dolgozója, tanulója, szülői közössége. Az átfestett aula gyertyafényes báli dekorációt kapott, és nem csak ez a rész, hanem a galéria is megtelt a szépen terített asztalokkal.

 

A diák műsor a retro jegyében állt össze. Hangulatos ének- táncos számok, elegáns keringő, frizura-smink bemutató, dallamos harmonika szó alapozta meg a hajnalig tartó vidám hangulatot.

A föllépő diákokon túl a többiek is nagy létszámban kivették a részüket a bállal kapcsolatos tevékenységekben: berendeztek, terítettek, dekoráltak, süteményt sütöttek, vendéget fogadtak, felszolgáltak, frizura bemutatóval, asztalos munkákkal készültek, tombolát árultak.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a bálozó vendégeink nagyon jól érezték magukat, elismerően nyugtázták kísérletünket. Kiváló helyszínnek bizonyult a kellemes szórakozáshoz, barátkozáshoz az iskola nagyméretű aulája és alkalomhoz berendezett büfé-társalgója. Finom volt a vacsora, remek volt a zenekar és nagyon sok tombolát lehetett nyerni.

Az alapítványi bálat megtisztelő résztvevőknek, vendégeknek és minden további támogatónak ezúton is köszönjük a szakképzésünk támogatását, hogy szívügyüknek tartják a fiatalok szakmai felkészülését, a munka világában a talpraesett, jól teljesítő szakemberek megbecsülését.

Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány Kuratóriuma és az iskola vezetősége, nevelő testülete

  • Békés megye

  • Termékpiac

  • Munkaerő

  • Egészség

  • Turizmus

  • Rendezvény

  • Foci